agar.io

Şu sıralar yeni bir salgın yaşanıyor internet aleminde, salgının adı “agar.io". Tamam kabul ediyorum bende bulaştım bu olaya ama napayım efenim sarıyor bu oyun hemde öyle böyle değil hani bunun yanında flappy bird halt etmiş :) İlk olarak ekşi sözlükte görüp bulaştım oyuna. Bir bakayım neymiş diye tıklamamla oyunu kapatmam arasında yaklaşık 4 saat geçmiş fark etmedim bile :) neyse çok anlattım yazıyı niye yazıyorum onu söyleyeyim; bir kaç taktik kaptım bu kadar oynamadan sonra onları size anlatayım, birde şu skin işini anlatayım nasıl yapılıyor diye.

İlk olarak skinler:
Oyunda skinler nickler sayesinde alınıyor. Yani oyundaki yuvarlak şeyinizde (Bakteri diyelim bunlara) bir hitler bıyığı olsun istiyorsanız nickinizi hitler koyacaksınız (nickini ayşe gül koydum :D ) aşagıda skinlerin resminin olduğu bir tablo var bakıp istediğinizi seçiniz efenim. Tabloda yok ama turkey yazarsanız türk bayrağı çıkıyor.
image

Şimdi gelelim taktiklere
-İlk olarak ufacık bir hücre olarak başlıyoruz size tavsiyem yaklaşık 160-200 puana kadar space tuşuna basarak bölünmeyin eğer bölünürseniz ölürsünüz!

-Eğer başka bir hücrenin sizi yemesi kesinleşmişse uygun bir yere nişan alıp space basarak bölünüp yarınızı feda ederek kaçın.

-Bölündüğünüzde diğer hücrelerden kaçıp bir an önce birleşin.

-Belirli bir yerden sonra ufak noktaları yiyerek büyüyemiyorsunuz küçük hücreleri avlayın.

-Büyüdükten sonra yeşil tırtıklı şeylere yaklaşmayın bin parçaya bölünürsünüz.

-W tuşunu kullanarak küçük hücreleri feedleye bilir ve onları yavaşlata bilirsiniz ayrıca o yeşil tırtıklı hücreleri feddleyerek coğaltıp attıgınız yerin tam tersi yöndeki büyük hücrelere fırlatabilirsiniz bu sayede param parça olur ipneler :)

Oyundaki tüm resmi nickler
poland / usa / china / russia / canada / australia / spain / brazil / germany / ukraine / france / sweden / hitler / north korea / south korea / japan / united kingdom / earth / greece / latvia / lithuania / estonia / finland / norway / cia / maldivas / austria / nigeria / reddit / yaranaika / confederate / 9gag / indiana / 4chan / italy / ussr / bulgaria / tumblr / 2ch.hk / hong kong / portugal / jamaica / german empire / mexico / sanik / switzerland / croatia / chile / indonesia / bangladesh / thailand / iran / iraq / peru / moon / botswana / bosnia / netherlands / european union / taiwan / pakistan / hungary / satanist / qing dynasty / nazi / matriarchy / patriarchy / feminism / ireland / texas / facepunch / prodota / cambodia / steam / piccolo / ea / india / kc / denmark / quebec / ayy lmao / sealand / bait / tsarist russia / origin / vinesauce / stalin / belgium / luxembourg / stussy / prussia / 8ch / argentina / scotland / sir / romania / belarus / wojak / isis / doge / nasa / byzantium / imperial japan / french kingdom / somalia / turkey / mars / pokerface

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

RTL-SDR ile Amatör Telsizciliğe bir Dinleyiş :)

Yeni Başlayanlar İçin Linux Rehberi

Ubuntu 20.04 ile Linux Deneyimim Üzerine Bir Deneme